Beachvolleybal is voor iedereen

Vanaf de ingebruikname van de beachvelden zijn er regelmatig volleyballers op de velden aanwezig. Op verschillende avonden gaat het dan veelal om onderlinge wedstrijden waarbij leden van Skopein Wivoc elkaar middels een App-groep hebben uitgenodigd om te komen spelen. Ook zijn er diverse groepen die een training volgen om het spelletje beter onder de knie te krijgen. Naast de semi vaste groepen is er ook altijd gelegenheid om aan te haken wanneer je gewoon “binnen” komt lopen. Misschien moet je even wachten omdat alle velden bezet zijn maar je bent zeker welkom.

Voor de leden van Skopein Wivoc is het gebruik van de beachvelden gratis, nieuwkomers kunnen 2 keer gratis meedoen. Wil je doorgaan dan is het afsluiten van een Beachvolleybal abonnement een mooie oplossing. Met dit abonnement, wat geldig is van 1 mei tot en met 15 september 2023, kan men onbeperkt komen beachen wanneer Skopein Wivoc over de velden beschikt of de velden volgens het rooster en de planning nog vrij zijn. De vergoeding hiervoor bedraagt Euro 50,-.

Het inschrijfformulier is te vinden op de website van Skopein Wivoc of stuur een mail aan beach@wivoc.nl, je ontvangt dan een formulier thuis.

Wil je maar af en toe komen beachen dan kun je overwegen om een velden te huren. Prijzen vind je elders op deze website.  Ook gedurende het komende zomerseizoen zijn er weer de diverse toernooien en zal er opnieuw gestart gaan worden met de regionale Beach competitie. Middels poulewedstrijden, halve finales en finales worden de winnaars bekend. 

Naast het gebruik voor de vereniging kunnen scholen, bedrijven en andere instanties ook gebruik maken van de velden. Deze kunnen tegen een kleine vergoeding gehuurd worden incl. de benodigde spelmaterialen zoals ballen, net en belijning. (Voor de tarieven zie elders op deze website) Uiteraard bestaat het verzorgen van volleybalclinics ook tot de mogelijkheden. Wanneer er ruimte en kader is kunnen deze zowel overdag als ‘s avonds gegeven worden. Deze dienen wel vroegtijdig aangevraagd te worden.

Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie of thee te drinken en je kunt de avond afsluiten met een drankje en een hapje op het gezellige, in Beach sfeer, omgetoverde terras.

Keertje proberen?

Wil je meer informatie over “volleyballen in het zand” stuur dan even een berichtje naar beach@wivoc.nl of kom gerust een keer op een avond kijken of meespelen.